Zöldenergia - Napelemek

A XXI. század egyik legnagyobb kihívása a folyamatosan növekvő energiaigény kielégítése és a fokozott energiafüggőség, miközben egyre fontosabb környezetünk megóvása és a fenntartható fejlődés.

A napenergia valósidejű hasznosítása a globális energiatermelésben napjainkra kulcskérdéssé vált. A fotovillamos eszközök a napsugárzást közvetlenül alakítják át elektromos energiává. Mivel alkalmazása során semmilyen káros anyag kibocsátásra, vagy az energiaegyensúlyt veszélyeztető „konzerv-energia” pótlólagos felszabadítására nem kerül sor, ez a leginkább „zöld energiának” tekinthető energiaforrás.

A napenergia valós idejű villamos célú hasznosításával olyan környezetvédelmi kérdésekre is optimális megoldás adható, mint a globális felmelegedés elleni harc, az energiaválság kezelése és a CO2 kibocsátás egyidejű csökkentése.

Társaságunk ezért tette le voksát a legtisztább megújuló energia, a napelemekkel megtermelt villamos energia mellett.
A 3 COMM Line Kft. szakmérnökökkel méri fel a felmerülő igényeket, s az igényeknek leginkább megfelelő megoldást nyújtja partnereinek, miközben minőségi építőelemekből valósítja meg a hosszútávú működést biztosító napelemes rendszereket.

MANAP Iparági Egyesület

Cégünk tagja a MANAP Iparági Egyesületnek

 SHARP Energy Solutions

A napelem piacon az iparág minden más vállalatánál hosszabb ideje, 60 éve jelen lévő SHARP tapasztalata a fotovoltaikus üzletágban páratlan. A napelem piac úttörőjeként a SHARP évtizedek óta propagálja a fotovoltaikus technológiák használatát, és több mint 50 millió napelem modult szállított már le partnereinek.

A SHARP PV moduljait az egész világon használják, a legkülönbözőbb alkalmazási területeken és környezetekben. A hegyvidékektől a sivatagokig, a jeges éghajlattól a szélsőséges páratartalmú és forró környezetekig a SHARP panelek erősnek és megbízhatónak bizonyultak.

A SHARP nagy teljesítményű PV modulok széles választékát kínálja háztartási, ipari/kereskedelmi és zöldmezős létesítményekhez.

A napenergia az ipar olyan csúcstechnológiájú ágazataban történő alkalmazásával, mint az űrkutatás és az eMobility-t, a SHARP továbbra is példát mutat páratlan innovációs képességéről.

A SHARP napelem üzletága egy széles termékválasztékkal és erős pénzügyi háttérrel rendelkező vállalat részét képezi, amit a Bloomberg Tier 1 listája is csak megerősít.